Mijn diensten

long-coated black and white dog during daytime

Basis voercheck 

Dit advies is geschikt voor honden en katten zonder medische problemen.

Zie je het bos door de bomen niet meer door het grote aanbod op de pet food markt? Twijfel je of je het wel goed doet? Heb je het gevoel dat de voeding voor je hond of kat toch beter kan?

Wil je overschakelen van brokvoeding naar rauwvoer of visa versa? Of wil je graag functionele toppings toevoegen?

Dit advies omvat een grondige evaluatie van hun huidige voeding, maar zonder supplementen. Samen met jou kijk ik waar het beter kan.

blue weimariner

Orthomoleculair voedingsadvies 

Dit advies is geschikt voor honden en katten met medische problemen, waarbij het nodig is om naast een specifiek dieet nog te werken met extra supplementen en aangepaste levensstijladviezen.

Dit advies boek je als je een huisdier hebt met allergieklachten, spijsverteringsklachten, specifieke aandoeningen (EPI, auto-immuunziekte, levershunt, diabetes, etc.), chronisch nierfalen, leverproblemen,... 

Ook voor sporthonden en zwangerschapsbegeleiding. 

adult brown and white Siberian husky

Cursussen & workshops

Ontdek mijn unieke aanbod cursussen en workshops over voeding voor honden en katten, algemene gezondheid, specifieke gezondheidsproblemen en nog veel meer.

Mijn cursussen en workshops zijn geschikt voor zowel enthousiaste hondenbaasjes als professionals die in de huisdierenwereld werkzaam zijn. 

Meest populaire cursus: voedingsverrijking en functionele toppings. 

A healthy outside starts from the inside!