Over mij

Eve Verstappen

Mijn hele leven al ben ik gepassioneerd door dieren. Zelf heb ik twee honden (border collie Cosmo en Roemeens straathondje Hendrik) en een kat (Britse korthaar TJ). 

Een droom kwam uit toen ik in 2017 startte met het uitbaten van een eigen dierenspeciaalzaak. Sinds 2019 kwam hier een praktijk bij voor orthomoleculaire therapie, nadat ik mijn diploma behaalde met hoogste onderscheiding. In september van datzelfde jaar startte ik tevens als één van de twee hoofddocenten in een professionele jaaropleiding orthomoleculaire therapie voor honden. 

Sinds een tijdje werk ik daarnaast nog als nutritioniste voor het Belgische bedrijf YDOLO, als orthomoleculair therapeut bij Dasivet Dierenartsen in Eindhout en als voedingsadviseur in DE dierenspeciaalzaak van Nederland, Big Dog Company in Rotterdam. 

Deze afwisseling zorgt ervoor dat ik tonnen ervaring heb in mijn eigen praktijk, maar ook dat ik de voedingsmarkt op mijn duimpje ken en de veterinaire wereld geen geheimen meer voor me heeft. 

Contacteer me

“The strength of the team is each individual member. The strength of each member is the team.” – Phil Jackson


YDOLO

YDOLO is zo veel meer dan een brand, het is een manier van leven. Wij vinden het mentale welzijn van uw hond even belangrijk als zijn fysieke gezondheid. En dat zie je in onze producten.

Of het nu gaat om ons kwalitatief hondenvoer en snacks, of om onze vegan shampoos, elk product vertrekt vanuit één centraal gegeven: de onvoorwaardelijke liefde van een baasje voor z’n trouwe viervoeter.

www.ydolo.be  

Dasivet Dierenartsen 

In onze dierenartsenpraktijk te Eindhout, Laakdal staan we klaar om uw kleine dieren met de nodige zorg te omringen. Wij ontvangen de dieren en hun baasjes graag met een glimlach, een warm hart en streven steeds naar een aanpak op maat. Voor de grote dieren komen we uiteraard graag ter plaatse.

Onze kwalitatieve zorg gaat steeds hand in hand met persoonlijke begeleiding en open communicatie.  

www.dasivet.be

Big Dog Company Rotterdam

Big Dog heeft +12 jaar ervaring in honden- en kattenvoeding. Daarnaast blijven wij op de hoogte van veranderingen in de markt én kunnen wij je, van de meeste soorten en merken, een analyse geven van de ingrediënten. Dit leggen we vervolgens in begrijpelijke taal aan je uit, zodat jij weet wat je geeft. 

Voeding is in onze ogen niet alleen om in leven te blijven, maar vooral om te leven. Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijk voeren en adviseren graag tijdens onze voedingsconsulten. 

www.bigdog.nl